På Footly är vi också djupt engagerade i social hållbarhet. Vi fokuserar på varje persons styrkor och har utvecklat ett unikt och framgångsrikt koncept som främjar personens personliga utveckling.

Hos oss arbetar människor i alla åldrar, kön och nationaliteter, med olika förutsättningar. Diagnoser som ADHD och autism, samt personer med erfarenhet av depression, psykisk ohälsa, missbruksförhållanden eller liknande. Vi välkomnar arbetstränande personer till vår verksamhet, några är anställda från en sådan nystart. Dessa arbetar sida vid sida med extremt driva kompetenta personer. Drivna personer som ofta valt att gå ner i lön för att arbeta hos oss, för att lägga tid och energi på något som som vi tror bidrar till en bättre värld.

Vi är helt olika typer av människor. Men det är fyra punkter som verkligen förenar oss:

  • En gemensam vilja att främja hållbarhet, no matter what.
  • Respekt för alla människor.
  • Work hard: En stark arbetsmoral och kärlek till jobbet.
  • Play hard: Vi har otroligt roligt.

Vi betalar kollektivavtalade löner och följer alla regler för arbetsgivaravgifter, skatter och försäkringar i Sverige. Även om detta kan upplevas som vanliga arbetsvillkor, är det tyvärr inte längre så vanligt. Detta är något vi är extremt stolta över, då det bidrar till den välfärd vi alla har i Sverige.

Vi tar fullt ansvar för att våra processer är så hållbara som vi kan göra i alla tre leden; miljö, ekonomiskt och socialt.
Ifrågasätt oss gärna, det gör oss bättre. Eller boka en guidad tur hos oss så kommer ni uppleva att ingen hållbarhet har lämnats åt slumpen: erik.vaim@footly.se

Erik Vaim
Grundare
VD

Lina Vaim
Marknadschef.
Produktionsledare – Plock och pack.

Patricia Protiwa
Kundservicechef.
Produktionsledare – Produktlistning.

Kenley Tran
Produktlistnings ansvarig.

Annica Lindberg
Produktlistnings ansvarig.

Sandra Stansert
Produktlistnings ansvarig.

Arvid Josefsson
Plock och pack ansvarig.

Alexandra Jonsson
Produktlistnings ansvarig.

Martin Joelsson
Plock och pack ansvarig.

Ludwig Falk
Plock och pack ansvarig.

Hampus Ekman
Plock och pack ansvarig.

Mikaela Kullander
Plock och pack ansvarig.

Vi är ett impactbolag, alltså ett företag som genom vår affärsidé försöker lösa samhällsutmaningar med entreprenörskap.

Vi går alltid steget längre för att försöka leva som vi lär. Nästan allt vi köper in till vår verksamhet, från lagerinredning till tak, golv, trappor, bilar, plockvagnar, bord, stolar, telefoner och till och med arbetskläder, är begagnat. Vi trycker själva på våra begagnade arbetskläder för att vi alltid gör vårt yttersta för hållbarheten.

Förpackningsmaterialet vi använder är alltid biologiskt nedbrytbart. Allt packas i papper, ingen plast. Detta gäller även för känsliga föremål som serviser, som skickas världen över utan att gå sönder. Vi skickar med 100% klimatkompenserad frakt, alltid.